Servicii

Firma noastra ofera, la preturi deosebit de avantajoase, servicii in urmatoarele doua directii:

  1. Selectie si recrutare forta de munca in domeniul naval
  2. Proiecte de constructii si reparatii nave

Selectie si recrutare forta de munca in domeniul naval

Organizarea propriuzisa a procesului de selectie a personalului

In acest moment dispunem de o baza de date cu peste 2000 de constructori si lucratori specializati in domeniul naval. Intreg personalul este specializat, cu experienta si poate realiza deplasarea intr-un interval de maxim 24 de ore din momentul solicitarii.

 

Important!

Firma noastra ofera servicii de logistica pentru cursuri offshore:
  • Cazare pentru cursantii care efectueaza deplasarea
  • Transport de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport
  • Transport de la hotel la locatia unde se desfasoara cursul
  • Diverse servicii adiacente

Efectuarea formalitatilor de angajare

Firma noastra se ocupa de intregul proces de angajare, asigurand toate actele necesare in termenul necesar, asigurand astfel temeiul legal plasarii fortei de munca, conform legislatiei statului Roman precum si legislatiei internationale.

 

Obtinerea vizei

Firma asigura obtinerea vizei, precum si a oricaror alte formalitati necesare din punct de vedere legal pentru efectuarea cu succes a deplasarii personalului.

 

Efectuarea examenelor medicale

Asiguram efectuarea examenelor medicale generale si de specialitate prin cabinete medicale cu care firma are contracte de colaborare ce ne asigura realizarea examenelor medicale in termen foarte scurt.

 

Furnizarea echipamentului de munca si de siguranta

In momentul realizarii deplasarii, fiecare lucrator va fi echipat corespunzator din punct de vedere al specializarii sale, precum si din punct de vedere al sigurantei in munca.

 

Transportul personalului

Asiguram transportul personalului de la birourile noastre catre cel mai apropiat aeroport, precum si transportul de la aeroport la birourile firmei noastre cu autocare proprii sau ale partenerilor, asigurandu-ne astfel ca personalul ajunge in timp util la aeroport.

 

Asistenta si sprijin logistic in privinta tuturor detaliilor deplasarii

Firma se ocupa de toate detaliile deplasarii, asigurandu-se ca lucratorii ajung la destinatie in conditii optime, fara incidente.

 

De asemenea, firma asigura consultanta si sprijin logistic partenerilor si clientilor care efectueaza deplasari in Romania, asigurand cazare si transport pe perioada deplasarii.

 

In functie de specificul lucrarii si de cerintele particulare, putem oferi alte servicii adiacente.

 

Proiecte in domeniul naval (constructii si reparatii nave)

Firma noastra dispune de personal de specialitate, de know how-ul necesar, precum si de echipamentele si utilajele adecvate pentru contractarea lucrarilor de constructii si reparatii nave. 

 

Pentru mai multe detalii sau informatii cu privire la serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul paginii de Contact.

Creat de Argebit.com,siteuri de prezentare,magazine virtuale